از عوامفریبی بپرهیزید
نامزدهای انتخاباتی از عوامفریبی بپرهیزند
۱۳۹۶/۰۲/۱۸
محسن هاشمی:
عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی گفت: روحانی با حضور در انتخابات و فعالیتهایش طی این دوره چهار ساله برای برگشت عقلانیت و اعتدال تلاش میکند.
به گزارش خبرنگار سیاسی ایلنا، محسن هاشمی در نشست خبری بگفت: در آستانه انتخابات ریاست جمهوری و شورای شهر هستیم سرنوشت کشور در این ماه مشخص میشود و از مردم میخواهیم بر اساس قرآن به جدیت در سرنوشت خود شرکت کنند.
فرزند آیتالله هاشمی گفت: نظام جمهوری اسلامی از طریق انتخابات میتواند نظراتی را اعمال کند و خوشبختانه کاندیدهایی که تایید صلاحت شدهاند به نظر بخش مهمی از نظرات مردم ایران را میتوانند پاسخ دهند.
او با اشاره به برنامههای روحانی گفت: روحانی با حضور در انتخابات و فعالیتهایش طی این دوره چهار ساله برای برگشت عقلانیت و اعتدال تلاش میکند.
هاشمی در ادامه بیان کرد: در طول انقلاب اسلامی بحرانهایی را در کشور گذراندیم که یکی از آنها جنگ تحمیلی بود و با تلاشهایی که مجلس طی آن سالها به ریاست آیت الله هاشمی داشت و همچنین در سال ۶۸ توانستیم به صلح برسیم و افزایش توسعه، اشتغال و رفاه نسبی در کشور را در برداشت و خوشبختانه فرهنگیان، دانشجویان و همه مردم در تلاش برای توسعه مناسب کشور بودند و در ادامه دولت سازندگی و اصلاحات هم این مسیر را ادامه دادند و با جهانیان تعاملات خوبی برقرار کردیم و ارتباطات بانکی، پولی، فرهنگی شکل گرفت.
او با اشاره به اینکه توانستیم وامهای با قیمت پایین دریافت کنیم تا کشور را توسعه دهیم که مدت آن هشت ساله بود، گفت: همچنین در دولت اصلاحات این موضوع ادامه پیدا کرد. اما در دولت نهم و دهم کم کم با تندرویهایی که اتفاق افتاد به عقب برگشتیم و تحریمها موجب شد بسیاری مشکلات پدید آید و با توجه به اینکه برجام شکل گرفت اما هنوز نتوانستیم به وضعیت ۱۲ سال پیش دست پیدا کنیم.
عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی با بیان اینکه اگر در دوران آیت الله هاشمی جنگ تمام شد و ایشان در ریاست جمهوری توانست وضع را عادی کند و صنعتگران و تولیدکنندگان انگیزه برای کار و تلاش پیدا کردند، افزود: اما در دولت نهم و دهم برگشت به عقب داشتیم و در بین مردم هم حالت دوقطبی ایجاد شد و فرهیختگانی بارها مورد توهین قرار گرفتند و در سال ۸۸ اوج دو قطبی و از بین رفتن اعتماد به جریانهای سیاسی بود و اگر تلاش آیت الله هاشمی نبود بخش اعظمی از نیروهای انقلاب را از دست داده بودیم و تلاشهای ایشان بود که موجب شد این نیروهای سیاسی در چهارچوب نظام به فعالیت سیاسی بپردازند.
او در ادامه با اشاره به بحث مسکن مهر اظهار داشت: اگر با عقلانیت به این موضوع نگاه میشد و از جامعه معماران، متخصصان و شهرسازان استفاده میکردیم حجم هزینهها به گونهای نبود که اکنون نارضایتی به دنبال داشته باشد بلکه از مسکن مهر به عنوان نگین شهرها یاد میشد و مسکن مهر باید با کیفیت بیشتری کار خود را دنبال میکرد اما با توجه به اینکه با خرد جمعی و عجلهای این موضوع را پیگیری کردند کار باکیفیتی تحویل ندادند و اکنون بیش از صد هزار از این واحدها کیفیت لازم را ندارد و آنهایی که دریافت کردهاند از محل سکونت خود ناراضی هستند و این پروژه میتوانست بهتر از این انجام شود. البته تلاش همه دستاندرکاران قابل تقدیر است اما در مورد پروژههایی که هزینه به کشور تحمیل میکند باید با عقلانیت بیشتری عمل شود.
هاشمی با اشاره به بحث یارانهها اظهار داشت: در بحث یارانه زمان میبرد که آقای روحانی به آن برسد یعنی تا وقتی سوخت بنزین به پول تبدیل شود زمان میبرد و البته اگر در صنعت هزینه شود توسعه و درآمدزایی بیشتری دارد و باید به سمتی برویم که کاندیداها از عوامفریبی بپرهیزند و مرم را آگاه کنند.
رییس شورای مرکزی حزب کارگزاران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه در دورههای گذشته افرادی که با نام اصلاح طلبی وارد شورا شدهاند عملکرد خوبی نداشتند چه تمهیدی اندیشیده شده که دیگر در لیست اصلاحطلبان چنین اتفاقی رخ ندهد، گفت: در تبلیغات شوراها عمدتا به شهردار میپردازند در صورتی که نقش شورای شهر را فراموش میکنند. اگر شهر دچار مشکل است تقصیر مجری شهر نیست بلکه ناظران شهر هم دخیل هستند. بحث ما اکنون اصلا انتخاب شهردار نیست بلکه انتخاب شورای شهر است و کسانی را میخواهیم که متخصص در امور شهری باشند و این جدیت را در خود ببینند که در مقابل بیقانونی در شهر مبارزه کنند.
او با اشاره به اینکه طرح منوریل در تهران در دوره احمدینژاد شکل گرفت، گفت: با طرح منوریل در تهران به جدیت مخالفت کردم و شورای شهری که همسو با احمدینژاد بود نیز با آن مخالفت کرد اما مجری آن را دور زد و با طرحی که در صادقیه ساخت شروع به کار کرد و بعد از اینکه به نتیجه نرسید و پایههای آن را هم بریدند هیچ کس نیامد از آنها بپرسد که چرا این همه هزینه به نتیجه نرسید و کار تحقیقاتی صورت نگرفت؟
این فعال سیاسی ادامه داد: نقش شورای شهر حتی در زمان شهرداری احمدی نژاد این بود که جلوی طرح غیرکارشناسی را بگیرد اما شورای شهر در طول ۱۲ سال گذشته به اینجا رسید که مردم به این نتیجه رسیدند که نمیتوانند نقش موثر در امور شهری ایفا کمنند. ما باید شرایطی ایجاد کنیم که شورای شهر نقش ۹۰ درصدی در منویات خود داشته باشد لذا نقش شورای شهر و روستا بسیار مهم است و هر وقت اعضای اصلاح طلب در شورای شهر توانستند مانع هزینه کرد غیرمنطقی شدند با وجود اینکه در اقلیت قرار داشتند.
نامزد انتخابات شورای شهر با اشاره به بحث دو سرلیست در لیست اصلاح طلبان گفت: سرلیستی به نظر من بحث فرعی است و فرق نمیکند وقتی ما همه در لیست هستیم یک رأی داریم و در نهایت عضو شورای شهر میشویم که امیدوارم مردم رای دهند و ما بتوانیم این مسیر را طی کنیم.
هاشمی در پاسخ به اینکه اگر شهردار شود املاک نجومی را پیگیری میکند، پاسخ داد: این موضوع در قوه قضائیه مطرح است و کسانی که در این امر دخیل بودند پروندهها در حال بررسی و رسیدگی است و پیگیری دیگری لازم نیست لذا به صورت قانونی این روند پیش میرود.
او افزود: شبکه راه آهن تهران طرحهایی داشته که در مورد خطوط آن مکانیابی کردیم و خط یک و دو و پنج راهاندازی شد و اکنون باید بقیه خطوط راه بیفتد و بقیه تجهیزات ضروری است که وجود داشته باشد لذا اگر برقکار کافی نداشته باشد که عدد و رقم بسیار بالایی است سیستم نمیتواند به اندازه کافی مسافرگیری کند. در سال ۹۲ که بحث انتخاب شهردار مطرح شد و من هم در رقابتها حضور داشتم به مردم فشار وارد شد که خط پنج و شش مترو راهآندازی شود و نکتهای که باعث شد که گهگاه این حس تقویت شود که مسافرگیری ایمن نیست قابل بررسی است و باید آن را پیگیری کنیم. متروی تهران همیشه منتظر کمک دولتها بوده و از دولت آقای روحانی میخواهیم که حداقل ۲۰۰ هزار واگن را تامین کنند.
هاشمی با اشاره به شفافیت مالی در بین مسئولان گفت: خانواده به شایعاتی که حول اموال خانواده آیتالله هاشمی مطرح است، کاری ندارد. آیتالله هاشمی از اوایل انقلاب اموال خود را به قوه قضائیه اعلام کردند و آیتالله یزدی هم در جایی بیان کردند نه تنها اموال هاشمی زیاد نشده بلکه کم هم شده است اما شائبهها و شایعات حول اموال خانواده هاشمی زیاد است.
او افزود:در زمانی که آیت الله هاشمی فوت کردند من شخصا در تلویزیون اعلام کردم که به اموال خانواده هاشمی اضافه نشده بلکه کمتر هم شده است اما در کجای نظام آن را به عنوان ارزش تلقی کردند؟ اگر قرار است اموال اعلام شود و بعد تخریب شود چه فایدهای دارد؟ در جایی که باید کم شدن اموال خانواده یک مسئول افتخار باشد در کشور آن را به سوژه تخریبی تبدیل کردند.